Team

Wij werken voor merken met idealen.

Kasper Hoex

Director / Owner

Oplossingen vragen om verbeeldingskracht en disruptief denken. Ik help duurzame thema's op een strategische en succesvolle manier te communiceren.

Brigitte Borm

Project Coördinator

Als documentairemaker geloof ik sterk in de kracht van verhalen om impact te creëren. Bij Alhambra begeleid ik campagnes om samen joúw verhaal werkelijkheid te maken.

Barend Wildschut

Graphic Designer

Ik zie het als een uitdaging om complexe materie te visualiseren. Door mijn grafische interpretatie bereiken complexe thema's wel het brede publiek.

Wouter Moekotte

Business Developer

In 2008 ben ik begonnen met Bio Futura. Met als doel olieplastics vervangen voor biobased alternatieven. Als ondernemer pur sang bouw ik aan nieuwe duurzame projecten en bedrijven.

BBK / Veronique Swinkels

Strateeg

Creatieve oplossingen vragen om creatieve processen. Zoals intensieve co-creatiesessies tussen inhoud, strategie en creatie. Onder mijn leiding zetten we de eerste stap naar concept en strategie.

René Hoeksema

Director of Photography

Het maken van video's met andere creatievelingen is ​sowieso het leukste werk dat er is. Maar als je je steentje kan bijdragen om het thema duurzaamheid beter onder de aandacht te krijgen. ​Hoe tof is dat?

Interesse? Neem contact met ons op.